Sluta röka med e-cigaretter

Användandet av nikotin- och tobaksprodukter har minskat stort under de senaste åren. Allt fler blir mer hälsomedvetna och den nya generationens ungdomar är mer informerade i ämnet. Letar du också efter ett sätt att minska användandet av cigaretter eller sluta helt? Då kan vape vara lösningen för dig.

Det finns flera studier som visar på att vapes är ett bättre alternativ än att fortsätta röka vanliga cigaretter. Vill du köpa vape online rekommenderar vi vapehuset.se, som har ett stort utbud av elektroniska cigaretter för alla behov. Här hittar du både engångsprodukter såväl som e-juicer och kompletta kit med allt du behöver för att komma igång.

Vilka är fördelarna?

Det finns flera fördelar med att använda dig av vapes för att sluta röka. Observera att många e-juicer fortfarande innehåller nikotin. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne som är den främsta orsaken till att folk fortsätter röka eller använda snusprodukter.

Med en vape slipper du dock andra farliga kemikalier och ämnen. Här nedan ska vi titta mer på några av de främsta anledningarna att byta ut dina cigg mot e-cigg. Kom ihåg att alltid beställa från en seriös och professionell aktör.

  • Med vaping slipper du alla 4000 farliga kemikalier som en vanlig cigarett släpper ifrån sig.
  • Du kan välja e-juice med och utan nikotin.
  • Vaping är ett bra och beprövat sätt att sluta röka vanliga cigaretter.
  • Du slipper lukta illa om både hår, kläder och händer.
  • Du slipper missfärgade tänder och dålig andedräkt.
  • Risken för lungcancer minskar jämfört med vanliga cigaretter.